În curând, fiecare al doilea proprietar va fi un potențial cumpărător al sistemului Grenton Smart Home.

15 277 540 - este numărul de căutări Google din Europa legate de Smart Home și funcționalitățile acestora în ultimul an!

Cine cumpără tehnologii Smart Home?

Clienți individuali - apartamente, case, reședințe

Controlul iluminatului, controlul încălzirii, controlul HVAC sau obloane sau dorința de a integra aparatele de uz casnic indicate de client, toate folosind un sistem, un panou, un singur buton - acestea sunt argumentele care îi conving pe clienți să cumpere Grenton Smart Home. Argumentul despre economiile avute la facturile de utilitati imping clientii in a alega produsul oferit de Grenton.

Cladiri Industriale

Optimizarea costurilor operaționale, optimizarea costurilor energetice, gestionarea mai rapidă și mai eficientă a clădirilor de dimensiuni mari - acestea sunt principalele motive pentru care primim din ce în ce mai multe întrebări cu privire la automatizarea clădirilor industriale / instalațiilor inteligente din clădirile industriale.

Dezvoltatori Imobiliari

De ce întreba companiile de construcții despre Grenton? În primul rând, vor să fie mai competitivi pe piața imobiliară. Și - în al doilea rând - sunt convinși de faptul că Grenton Smart Home este o soluție complet hibridă cu fir și fără fir și astfel pot instala Grenton în orice etapă a investiției.

Hoteluri, apartamente in regim hotelier

Hotelurile și pensiunile sunt deschise 24 de ore pe zi, dar personalul nu lucrează neapărat 24 de ore. Proprietarii și managerii din industria turistică sunt din ce în ce mai dispuși să introducă sisteme de automatizare a clădirilor, nu doar pentru a eficientiza costurile cu facturile pentru energie prin automatizarea majorității sistemelor consumatoare de energie din hotel (controlul luminii, controlul climatizare), dar și pentru a asigură o calitate și un confort mai bun pentru oaspeți.

Vrei sa devii instalator sau dealer pentru sistemul Grenton?

Afla mai mult

TRAINING GRENTON

Enroll in the training


We would love to hear from you