GRENTON HOME MANAGER

SMARTPHONE, TABLETA SAU SMARTWATCH

SMART HOME GRENTON ITI POSIBILITATI MULTIPLE

Controlul casei nu a fost niciodată atât de ușora pana acum. Pe smartphone sau tabletă, puteți schimba funcțiile casei în orice moment, de oriunde aveti o conexiune la internet. Mai mult, toată lumea are nevoi diferite, astfel încât sistemul Grenton Smart Home le oferă tuturor exact ceea ce au nevoie.
Aplikacja do sterowania na tablet sterowanie inteligentnym domem android ipad

INTRERUPATOARE TACTILE

DESIGN SI TECHNOLOGIE AVANSATA. ELE SE POTRIVESC IN ORICE INTERIOR.

Inlocuieste intrerupatoarele clasice cu intrerupatoarele de sticla, tactile de la Grenton si controleaza-ti casa si mai simplu decat pana acum. Designul lor elegant și suprafața netedă fac panourile perfecte pentru orice interior.
Płaskie panele dotykowe inteligentne wyłączniki oświetlenia do domu

Intrerupatoare Tactile Personalizate

Toată lumea este diferită și are nevoi diferite, de aceea putem produce interupatoarele tactile special pentru tine. Poti sa alegi un finisaj din sticlă, lemn sau piele, alegeți o culoare sau pictograme. Poti decide cum va arata intrerupatorul tactil din casa ta.
Smart Panel

Grenton
Smart Panel

Grenton Smart Panel este o soluție estetică și eficientă, care arată minunat în orice interior. Panoul poate combina și înlocui funcția mai multor dispozitive de perete individuale așa cum sunt montate de obicei în instalație (termostat, întrerupătoare de lumină, controlere de ventilație și aer condiționat - HVAC). Dimensiunile reduse și configurabilitatea completă îl fac o soluție foarte ergonomică.

afisaj OLED
senzor gesturi
senzor proximitate
senzor de temeperatura si luminozitate
butoane ilumintate LED dar si notificari acustice
Smart Panel

GRENTON Intrerupator Smart

INCREDIBLE, SIMPLE SWITCH.

Grenton Smart Home iti permite sa folosesti un simplu intrerupator in mai multe feluri. Modulul pentru intrari digitale Grenton poate detecta pana la patru tipuri de apasari, si astfel poti aloca functii diferite pentru fiecare din acestea.
Wyłącznik oświetlenia inteligentny ze ściemniaczem dimerem

Notificari

DACA EXISTA O PROBLEMA CASA TE VA INTREBA CE SA FACA.

GRENTON este primul sistem inteligent de casă care nu numai că este capabil să controleze singur casa, utilizând scenarii predefinite, dar, de asemenea, vă solicită o decizie dacă apare nevoia!

Scenariile interactive vă vor permite să aveți control deplin asupra a ceea ce se întâmplă. Depinde de dvs. să definiți când sistemul ar trebui să utilizeze scenarii predefinite și când ar trebui să vă solicite o decizie.
Save
with grenton
Living
with grenton
Visit us on