Common Logic Unit

UN DISPOZITIV MIC, CU CAPABILITATI EXTRAORDINARE

Chiar dacă este greu de crezut, acest dispozitiv mic deține un procesor foarte eficient pe 32 de biți, memorie DDR3, sistem de operare în timp real, interpretor de limbaj LUA, două porturi Fast Ethernet, modul Z-Wave și controler de magistrală locală. Acestea sunt componentele care permit Grenton să facă atât de mult.
Moduł sterujący inteligentny dom z wifi android z-wave oraz LUA

Mist Computing

NU STIM CE SE VA INTAMPLA IN 10 ANI, DE CE AM CREAT UN SISTEM CARE VA SUPRAVIEȚI VIITORULUI.

GRENTON este primul sistem care utilizează pe deplin conceptul de mist computing, permițând tuturor modulelor să facă schimb de date la un nivel fără precedent.

CE ÎNSEAMNĂ ACESTEA PENTRU TINE?

În loc să vă limitați creativitatea, Grenton vă oferă o capacitate practic nelimitată de a crea relații între obiecte. Se aplică atât dispozitivelor pe care le alegeți acum, cât și celor pe care le veți adăuga în viitor.

Nu contează ce dispozitive vor deveni disponibile în câțiva ani. Acest sistem este gata pentru ele.
Połączenie i konfiguracja inteligentnego domu program konfiguracyjny Połączenie i konfiguracja inteligentnego domu program konfiguracyjny

CABLAT, ACOLO UNDE SE POATE.
WIRELESS, ACOLO UNDE ESTE NEVOIE

GRENTON OFERĂ O MODALITATE UNICĂ DE COMBINARE
INTRE CABLAT SI WIRELESS

Moduły przewodowe i bezprzewodowe Z-Wave w systemie automatyki budynkowej

FUNCȚIONARE DE ÎNCREDERE, DATORITA HUB-ULUI CABLAT

Modulele de sistem GRENTON pot fi conectate folosind cabluri, permițând stabilitate și viteză incredibile. Este o soluție excelentă pentru case in faza de proiect

FEXIBILITATE CU AJUTORUL TECHNOLOGIEI Z-WAVE

Oriunde aveți nevoie de ele, modulele wireless Z-Wave pot fi instalate în câteva minute. Este o soluție perfectă pentru instalarea sistemelor în clădiri și apartamente existente.

FLEXIBILITATEA ȘI SCALABILITATE

INCEPETI CU UN PACHET DE BAZA CARE POATE FI COMPLETAT IN VIITOR

Datorită arhitecturii construite pe baza principiului de mist computing, Grenton este compatibil cu mai multe standarde decât orice alt sistem. Dacă la un moment dat în viitor, decizi să adaugi module KNX la sistemul tau, Grenton va fi pregătit pentru asta. Va trebui să adăugați doar CLU care acceptă un nou protocol și veți putea suporta orice dispozitive care utilizează acest standard exact în același mod ca și pentru orice alte dispozitive Grenton System. În plus, veți avea acces la toate caracteristicile acestora.

COMPATIBIL CU DIFERITE STANDARDE

Datorită arhitecturii construite pe baza principiului de mist computing, Grenton este compatibil cu mai multe standarde decât orice alt sistem. Dacă la un moment dat în viitor, decizi să adaugi module KNX la sistemul tau, Grenton va fi pregătit pentru asta. Va trebui să adăugați doar CLU care acceptă un nou protocol și veți putea suporta orice dispozitive care utilizează acest standard exact în același mod ca și pentru orice alte dispozitive Grenton System. În plus, veți avea acces la toate caracteristicile acestora.
Moduł wejścia wyjścia przekaźnikowy

GRENTON OBJECT MANAGER

Darmowe oprogramowanie do konfiguracji inteligentnego domu na PC
Totul este mai ușor cu instrumentele adecvate. Împreună cu sistemul GRENTON Smart Home, veți primi software-ul Object Manager - o aplicație intuitivă care vă va permite să adăugați rapid și ușor module noi la sistem, să configurați corelația acestora și să creați scenarii.
GRENTON Object Manager este ușor de utilizat, dar complex. Un număr mare de opțiuni utile de configurare iti vor permite să creezi casa inteligentă a viselor tale. Imaginația ta fiind limita!

Grenton Script Builder

ITI VINE SA CREZI CA SISTEMUL GRENTON ITI VA PERMITE SA CREEZI SCENARII COMPLICATE FARA SA CUNOSTI NOTIUNI DE PROGRAMARE?

Cum combinați două opuse - capacitate nelimitată și ușurința de a crea algoritmi? Poate părea imposibil, dar am creat un instrument care vă va permite să eliberați puterea reală a sistemului fără o diplomă de inginer.

Vă oferim Script Builder - o interfață grafică incredibilă, care vă va permite să construiți chiar și cei mai complicați algoritmi, să le testați în siguranță și să le activați în sistem.

Și pentru a îmbunătăți lucrurile, puteți face acest lucru cu doar câteva clicuri. Imaginația ta este limita.
Skrypt LUA program kompilator do konfiguracji arduino

LIMBAJUL DE PROGRAMARE LUA DISPONIBIL CU UN SINGUR CLICK

Dacă esti un utilizator mai avansat, vei aprecia cu siguranță faptul că ai nevoie de un singur clic pentru a comuta între interfețele grafice și text pentru a avea acces la capacitățile complete ale limbajului LUA.
Kod LUA skrypt przykład

Object Management LUA

Multe sisteme folosesc limbajul LUA. Noi am făcut un pas mai departe și am dezvoltat scriptul LUA pentru al face mai ușor de utilizat într-un sistem smart home. Așa s-a născut Object Management LUA. Această mică modificare iti permite să faci referire la un dispozitiv smart home direct în codul LUA.
Program konfiguracyjny do systemu automatyki budynkowej na tablet
 • DIAGRAMA INTERCONECTATA

  GESTIONEAȚI CU UȘURINȚĂ CHIAR CELE MAI COMPLICATE SETUP-URI

  Configurarea clădirii inteligente se bazează pe sute de dependențe între obiecte. Există chiar o modalitate de a arăta ceva atât de complicat într-un mod simplu și intuitiv? Am reușit să facem acest lucru.

  În loc să folosim zeci de tabele și ferestre, am construit o diagramă de conexiune care servește ca un afișaj grafic revoluționar al sistemului pentru sistem, oferindu-ti o imagine completă asupra relațiilor dintre obiecte.

  Ai nevoie doar de o singură privire pentru a rezolva o problemă care apare sau pentru a face o schimbare necesară. Niciodată nu a existat o navigație atât de intuitivă sau de rapidă.
  Lights Livingroom
  SwitchKitchen
  CinemaScene
 • Save
  with grenton
  Living
  with grenton
  Visit us on