BETTER HOME
TECHNOLOGY

A venit timpul sa iti revolutionezi casa!
Descopera cum tehnologia iti poate usura viata de zi cu zi.
Descopera un sistem usor de folosit, aliniat cu stilul tau de viata

ILUMINAT

Fiecare sezon și fiecare moment al zilei necesită o iluminare diferită. În diminețile de iarnă, lumina ar trebui să fie suficient de subtilă pentru a vă încuraja să vă dați jos din pat. În timpul zilei de lucru, aveți nevoie de iluminare ușoară pentru ochi. Seara, când faceți o baie relaxantă sau vizionați un film minunat, doriți ca luminile să creeze o ambianță plăcută.

Sistemul Grenton va ajusta iluminatul în funcție de nevoile familiei tale și ale familiei tale. Acest sistem se va adapta la stilul dvs. de viață și vă va ajuta să economisiți energie.

orice sursa de lumina

ajustarea intensitatii

RGBW

masurarea consumului

soft start

scenarii iluminat

ILUMINATUL CARE TE ADUCE MAI APROAPE DE NATURA

Sistemul de iluminare inteligentă LED RGB Grenton vă permite să potriviți iluminarea cu ciclul natural al zilei. Lumina mai puternica dimineata in baie atunci cand te pregatesti pentru o noua zi si lumini difuze seara inainte de culcare.

SMARTDIMMER – LUMINI PUTERNICE PE TIMPUL ZILEI, DIFUZE SEARA

Te terezesti noaptea, aprinzi lumina and... si este deranjat de intensitatea luminii. Este neplacut. Cu iluminatul inteligent de la Grenton, lumina se aprinde usor pana la o intenstitate care sa nu fie deranjanta.

TREZIRE USOARA. FARA ALARME GALAGIOASE!

Nu este nimic mai deranjant decât sunetul ascuțit al unei alarme care te trezește din mijlocul unui vis plăcut. Grenton oferă o abordare mai blândă. Mai întâi îți va lumina treptat dormitorul, apoi va porni subtil sistemul de sonorizare. Iti va permite să începepi ziua cu o dispoziție minunată.

ILUMINATUL NOAPTEA

Poate fi dificil să găsești intrerupatorul de lumină pe întuneric, mai ales pentru un copil. De ce ai pune copilul tău în pericol? Grenton va detecta mișcarea și va aprinde iluminarea subtilă pe scări sau pe coridor pentru a-i permite copilului să meargă în siguranță dintr-o cameră în alta.

ILUMINATUL SMART TE POATE AJUTA SA ECONOMISESTI PANA LA 35%

Economisesti pana la 23%

Inchide automat lampile nefolosite

Savings of up to 15%

Reglarea intensitatii luminii

INCALZIREA

Cald, primitor si efficient? Cu Grenton este posibil. Casa inteligentă vă permite să alegeți temperatura optimă pentru fiecare cameră din casă și este capabilă să se adapteze la vremea schimbătoare sau la lucruri precum deschiderea ferestrelor.

Iti poti ajusta temperatura ambientala din casa manul cu ajutorul Smart Touch Panelului sau din aplicatia mobila. Este simplu si usor.
Afla mai mult

orice sursa de incalzire

mai multe zone de incalzire

temperatura controlata precis

diferite programe de climatizare

extended schedules

economie notabila

SISTEMUL VA OPRI CALDURA ATUNCI CAND NU ESTI ACASA, SI VA PORNI CALDURA ATUNCI CAND TE APROPII DE CASA

De ce ți-ai ține casa caldă când nu ești acolo? Prin scăderea temperaturii ambiante cu doar 3 grade, puteți economisi până la 15% la încălzire. Odată ce activați alarma, Grenton va opri încălzirea și va reduce circulația aerului la minimum. Se va asigura că locuința dvs. este caldă și confortabilă atunci când vă întoarceți acasă.

CONTROL INTELIGENT AL OBLOANELOR

Iarna, vintul poate cauza scaderi de temperatura considerabile. Aceasta poate fi tradusa si intr-o crestere a costurilor. Grenton poate monitoriza constant puterea, temperatura și direcția vântului. Când vântul începe să sufle, acesta va închide jaluzelele din încăperile în care nu se află nimeni. Va face toate acestea pentru a reduce semnificativ costul încălzirii.

SURSELE DE INCALZIRE
INTR-UN SINGUR SISTEM

Grenton este, de asemenea, un controler avansat al sistemelor de încălzire. Conectează-ți pompa de căldură, panourile solare, centrala pe gaz, încălzirea prin pardoseală și sistemul de ventilație într-un singur sistem, controlat de un singur dispozitiv. Vei fi impresionat de eficiența lor combinată.

CONTROLUL EFICIENT AL INCALZIRII POATE SA ADUCA ECONOMIE DE PANA LA 37%

Economnie de pana la 23%

Ajustarea temperaturii in functie de prezenta.

Economnie de pana la 7%

Controlul
automat al obloanelor

Savings of up to 7%

Integrarea
diferitelor surse de incalzire

Controlul rulourilor

Decide-te ce fel de atmosferă vei crea în casa ta. Dacă îți place ca soarele dimineții să te trezească - ridică rulourile pe timp de noapte. Dacă prețuiești intimitatea și dorești să eviți privirile curioase, lăsa-le jos.

Ai grijă de confortul tău și reglează funcționarea rulourilor interne și externe la nevoile individuale.
Afla mai mult

Protecție a vieții private

Reglare luminozitate

Programe intuitive de control

Programe individuale

Economii vizibile

Rezistență la intemperii

Automatizare în funcție de orar

Creeaza mai multe scenarii de funcționare a panourilor în situații specifice. Adaptează-le în funcție de tine și de stilul tău de viață. Bucură-te de confort în fiecare zi!

Scena trezire

Lasă soarele să te trezească în diminețile însorite. Poți adapta cu ușurință funcționarea rulourilor la nevoile și ritualurile tale de zi cu zi. Trezește-te întotdeauna așa cum dorești.

Influența asupra încălzirii și a aerului condiționat

Răcoare vara, căldură iarna. Asigură temperatura optimă la tine acasă fără efort! Grenton Smart Home o va face pentru tine, datorită funcției de control al rulourilor, încălzirii și al aerului condiționat în funcție de condițiile externe.

Într-o casă inteligentă, gestionarea rulourilor poate aduce economii chiar până la 16%

economii de până la 7%

Protecția ferestrelor împotriva vântului de iarnă

economii de până la 9%

Umbrirea ferestrelor sudice mărește capacitatea de răcire

EXTERIORUL CASEI

Cu sistemul Grenton poti controla casa dar si exteriorul acesteia.

Poti deschide poarta, impreuna cu lumina de pe alee. Toate dispozivele vor coopera sa iti asigure un plus de confort

O poartă de intrare care recunoaște membrii familiei dvs., aspersoare de grădină care reacționează la schimbările meteorologice ... descoperă caracteristicile incredibile oferite de sistemul Grenton
Afla mai mult

controlul avansat al iluminatului

irigat inteligent

acces de la distanta

monitorizarea casei si gradinii

program intuiitiv

regleaza intensitatea luminii

TE ASTEAPTA UN CURIER LA POARTA CAND TU ESTI PLECAT?

Conecteaza sistemul de intefon cu Grenton. Astfel vei sti cand cineva suna la poarta cand tu esti plecat, sistemul Grenton va redirectiona catre aplicatia mobila.

DE CE AI UDA GRADINA INAINTEA PLOII?

Sistemele de programare prin aspersoare au un singur defect - trebuie să vă asigurați că nu activează aspersoarele seara, când va ploua noaptea. Și ce se întâmplă când pleci în vacanță? Sistemul Grenton este mai inteligent - va verifica prognoza meteo. De ce sa risipesti apa?

ECONOMISESTE PANA LA 25% DE APA CU SISTEMUL SMART DE IRIGATII

Economiseste pana la 25%

Controlul Inteligent al aspersoarelor

Audio-video
Cu Grenton Smart Sistem iti poti integra majoritatea dispozitivelor AV. Vrei să urmărești un film? Doar apăsați butonul de pe Grenton SmartPanel, iar Grenton va face restul. Acesta va închide jaluzelele, va stinge luminile și va porni sistemul home cinema. Și când te hotărăști să iei o pauză și să mergi la bucătărie pentru a lua niște gustări, Grenton va aprinde luminile din cameră pentru a te ajuta să ajungi acolo în siguranță.

De ce ai face totul singur dacă Grenton poate face asta pentru tine?

control audio

control video

integrat cu multiroom audio

control parental

AU UITAT COPII SA STINGA TELEVIZORUL?

Stii cata energerie electrica se iroseste atunci cand televizorul este lasat deschis si nimeni nu il foloseste? Grenton poate monitoriza constant prezenta dintr-o camera, si cand copii au uitat sa opreasca televizorul, sistemul va opri automat televizorul astfel vei economisii la factura de energie electrica.

ECONOMISESTE…
FARA SA PIERZI TIMP

Grenton poate opri toate dispozitivele care sunt in stand by atata timp cat tu nu esti acasa. Astfel te va ajuta sa economisesti si mai mult la factura de energie.

COPII TAI NU VOR FI DISTRASI DE LA TEME

Copii vor fi copii, si in general nu le place sa isi faca temele. O sa prefere jocurile pe calculator sau sa se uite la televizor. Cu sistemul Grenton poti definii intervalul orar cand televizorul sau consola de jocuri pot functiona. Astfel vei stii ca nu pot fi distrasi de la lectii

FACTURA DE ELECTRICITATE PENTRU DISPOZITIVELE AUDIO - VIDEO POATE FI CU PANA LA 19% MAI MICA

Economisete pana la 4%

Opreste dispozitivele in modul "stand by"

Economiseste pana la 15%

Opreste Automat Televizorul lasat acidental pornit
Save
with grenton
Living
with grenton
Visit us on