INTREBARI FRECVENTE

CARE ESTE COSTUL MEDIU AL UNUI SISTEM SMART HOME?

Koszty automatyki budynkowej ile kosztuje inteligentny dom
Totul depinde de complexitatea sistemului și de funcționalitățile pe care se așteaptă să le ofere. La proiectarea sistemului Grenton, am făcut tot posibilul pentru a optimiza costul individual al modulului fără a sacrifica calitatea.

Un sistem simplu smart home, care oferă funcționalități de bază, costă în jur de 1000 - 2000 EURO. Sistemul, cu un set complet de funcționalități, poate costa între 3000 și 4000 EURO.

Trebuie să rețineți că chiar și cel mai simplu sistem va creste confortul si va aduce economii la facturi.

Verifica pretul

MERITA SA INSTALEZ UN SISTEM SMART HOME INTR-UN APARTAMENT MIC?

Inteligentna instalacja w małym mieszkaniu apartamencie
Sistemele Smart Home nu sunt destinate exclusiv locuintelor mari!

De asemenea, pot crește semnificativ confortul vieții și pot aduce economii si în apartamentele mici, deoarece oferă capacități avansate de iluminare, încălzire și control home cinema.

Datorită faptului că sistemul Grenton Smart Home vine cu module wireless foarte mici, instalarea acestuia în apartamente complet mobilate este ușoară și nu necesită modificări ale cablajului.

IN CE MOMENT AL CONTRUCTIEI ESTE OPTIM SA DECID DACA DORESC SA INSTALEZ UN SISTEM SMART HOME

Budowa inteligentnego domu koszty budowy domu
Cu cât luați decizia mai devreme, cu atât va fi mai ușor să alegeți cel mai bun sistem.

Cea mai bună opțiune este să trageti cablajul într-o "arhitectură stea", cu toate circuitele care se termină într-un tablou de control/electric. În acest fel, nu numai că veți putea amâna alegerea unui anumit sistem până mai târziu, dar vă va permite, de asemenea, să utilizați instalatia si fără module smart home.

POT INSTALA SISTEMUL SMART HOME DUPĂ CE AM TERMINAT CONSTRUCTIA CASEI?

Inteligentny system w gotowym, ukończonym budynku, domu lub mieszkaniu
Da! Puteți instala cu ușurință și cu deranj minim sistemul smart home într-o clădire deja terminată.

Grenton Smart Home System oferă atât module cu șină DIN, destinate instalării în dulapuri de automatizari, cât și module wireless care pot fi instalate neinvaziv în doze de legatura, fără modificări ale cablajului clădirii și renovări greoaie.

Veți putea instala sistemul în clădiri și apartamente care sunt deja locuite.

TREBUIE SĂ ALEG UN SISTEM ANUME ÎN TIMPUL PROIECTARII?

Projekt inteligentnego, energooszczędnego domu koszty projektu
Dacă cablajul este proiectat în jurul arhitecturii „stea”, cu toate circuitele care se termină într-unul sau mai multe dulapuri de comutare, unde sunt instalate module de șină DIN, alegerea producătorului sistemului smart home poate fi amanata.

Majoritatea sistemelor disponibile sunt proiectate pentru a fi instalate în acest mod.

CUM IMI PROIECTEZ INSTALATIA ELECTRICA PENTRU A INSTALA SISTEMUL FARA PROBLEME

Projekt inteligentnego domu i automatyki budynkowej jakie koszty
Când vă pregătiți cablarea, trebuie să luați în considerare ce caracteristici ar trebui să ofere sistemul smart home și ce fel de setare necesită sistemul ales.

Modulele sistemului smart home sunt instalate într-un dulap central de automatizare în care se întâlnesc toate circuitele electrice. Această soluție este aparent mai scumpă, dar atunci când se ia în considerare fiecare intrare / ieșire, modulele instalate pe șine DIN se dovedesc a fi mai ieftine.

SISTEMUL GRENTON POATE FI INSTALAT DE ORICE ELECTRICIAN?

Instalator automatyki budynkowej elektryk koszt
Orice electrician poate pregăti cablajul pentru sistemul Grenton Smart Home și poate instala modulele.

Configurarea sistemului este la fel de simplă ca și configurarea unui router Wi-Fi. Nu aveți nevoie de calificări speciale pentru a instala sistemul Grenton. Totuși, dacă alegeți una dintre cele mai mari și mai complexe configurări ale noastre. vă recomandăm să angajați un specialist certificat în instalarea Grenton, care va putea face câteva sugestii cu privire la posibilele configurații.

Sau poate electricianul dvs. de încredere sa fie interesat să primească gratuit un curs de certificare specializat în instalarea Grenton System?

POT CONFIGURA SISTEMUL GRENTON SINGUR?

Konfiguracja systemu inteligentnego budynku
Când am proiectat sistemul Grenton, am depus eforturi mari pentru a ne asigura că este ușor de configurat și, în același timp, complex.

În plus față de sistemul în sine, vă oferim Grenton Object Manager, un instrument de configurare foarte intuitiv. Vă va permite să faceți ca sistemul să funcționeze exact cum doriți, în doar câteva minute. Puteți parcurge singur întregul proces de instalare sau puteți angaja un specialist certificat în instalarea Grenton System pentru a configura sistemul, apoi să efectuați singur modificări de configurare.

Cu siguranță nu aveți nevoie de o diplomă în IT pentru a instala sistemul Grenton.

SISTEMELE SMART HOME SUNT SIGURE?

Centralka alarmowa i bezpeczeństwo z systemem inteligentnego domu
Statisticile arată că clădirile echipate cu sisteme inteligente sunt mai sigure decât clădirile normale. Clădirile sunt nu numai mai sigure impotriva efractiei, ci și la incendii sau inundații.

Desigur, mult depinde de algoritmii de criptare utilizați pentru a asigura transferul de date între module.

Sistemul Grenton folosește algoritmul AES extrem de sigur, care este folosit si în sistemele bancare electronice.

CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ UNUL DIN MODULURI SE DEFECTEAZA? SISTEMUL MAI FUNCTIONEAZA?

Gwarancja na  system automatyki budynkowej
Defectarea unui modul nu afectează alte module.

Pentru a facilita îndepărtarea eventualelor defecțiuni, sistemul Grenton este echipat cu mecanisme care fac un transfer automat aproape complet la configurație pe un modul care înlocuiește unul defect.

Este demn de remarcat faptul că modulele Grenton sunt fabricate în Uniunea Europeană folosind componente de calitate superioară de la furnizori de top din întreaga lume. Acest lucru face ca modulele Grenton System să fie foarte fiabile.

POT INTEGRA SISTEMUL GRENTON CU SISTEMUL MEU DE ALARMĂ?

Centralka alarmowa satel manipulator Integracja inteligentny dom
Da. Sistemul Grenton permite integrarea cu aproape orice sistem de alarma.

Conectând sistemul de automatizare al clădirii la sistemul de alarma, veți avea acces la două noi funcționalități - veți putea activa alarma utilizând o telecomandă RTV sau un smartphone sau puteți aprinde luminile dacă alarma este activată.

UNDE ESTE SALVATA CONFIGURAREA SISTEMULUI?

Konfiguracja modułów systemu inteligentnego domu
În sistemul Grenton, întreaga configurație a casei inteligente este stocată într-un fișier pe care îl puteți copia și salva în mai multe diferite medii de stocare.

Când modificați configurația, datele sunt trimise către modulele CLU care le stochează în memoria lor non-volatilă. Dacă modulul CLU trebuie înlocuit, sistemul va copia automat datele din fișier într-un nou modul.

În acest fel, dacă vreunul dintre module nu funcționează corect, sistemul vă va ajuta să vă asigurați că o configurație anterioară este restabilită.
Save
with grenton
Living
with grenton
Visit us on