Grenton Visual Builder

Konfiguracja systemu inteligentnego domu i budynku z komputera lub smartfon

THIS IS YOUR SMARTPHONE. PREIA CONTROLUL

Știi cel mai bine ce caracteristici sunt importante pentru tine și la care doresti să ai acces rapid. Sistemul SMART HOME GRENTON iti oferă nu numai o aplicație prietenoasă pentru smartphone, care iti va permite să iti controlezi complet casa, ci și un instrument incredibil care te va ajuta să decizi cum arată aplicația. Așezați butoanele și pictogramele după cum doresti. Alege cum arată și trimite interfata pe smartphone sau tabletă, totul cu doar cateva click-uri.
Najlepsza aplikacja do sterowania inteligentnym budynkiem ze smartfona android iphone

FIECARE ESTE DIFERIT, DECI FIECARE ARE NEVOIE DE INTERFETE DIFERITE.

Fiecare membru al casei are nevoie sa acceseze rapid anumite functionalitati. Datorita Grenton Visual Builder vei putea creea rapid interfete personalizate pentru fiecare membru din familia ta.

SMART METERING GRENTON

CONTROLEAZA CONSUMUL, CONTROLEAZA FACTURILE

Sti de ce platesti atat de mult pentru electricitate sau apa? Grenton Smart Home nu numai ca va masura consumul pentru fiecare circuit in parte
dar iti va prezenta direct si datele in aplicatia de pe smartphone-ul sau tableta ta.
SPRAWDZAJ BIEŻĄCE ZUŻYCIE
VERIFICA CONSUMUL CURENT
Ce consum de electricitate ai in acest moment?

Este nevoie doar de un click. Grenton Smart Home colecteaza in timp real valorile consumului si ti le prezinta intr-un format usor de citit.
ANALIZUJ HISTORIĘ
VERIFICA ISTORICUL
Crezi că, odată ce plătești mai puțin?

Cu Grenton Smart Metering poti verifica rapid istoricul legat de consumul tau de energie. Astfel vei putea afla unde poti face economie pentru a reduce facturile.
PORÓWNUJ, PRZEILCZAJ, PŁAĆ MNIEJ
COMPARA, PLATESTE MAI PUTIN

Grenton Smart Metering nu este doar un grafic. Este o modalitate ușoară de a compara costurile generate de fiecare dispozitiv, cameră sau circuit. Cu clasamentul de consum veți găsi rapid dispozitivele care vă consuma cel mai mult bugetul.
Save
with grenton
Living
with grenton
Visit us on